Sivuston sisällöt ovat vapaasti käytettävissä -kaupallisesti ja ei-kaupallisesti. Hankesuunnitelman mukaan sivuston sisältöjen toivotaan hyödyttävän mahdollisimman monia, ja tämän vuoksi sisältöihin ei varata tekijänoikeuksia. Harkitsemme jonkin tietyn lisenssin nimeämistä myöhemmin jos sellainen osoittautuu tarpeelliseksi, mutta siihen asti käyttö on tällä ilmoituksella rajoittamattomasti sallittua.

Sivustoa laajennetaan askel kerrallaan kesän ja syksyn aikana, ja tavoitteena on tehdä tästä kattava lähde osallistuvan budjetoinnin aiheeseen.

Wiki oli alussa vahva ehdokas tämän sivuston alustaksi, sillä haluamme mahdollistaa yhteisen sisällöntuotannon ja varmistaa sivuston päivittymisen vielä hankkeen jälkeen. Lisäksi tiedonjakaminen koettiin ympäristön tärkeimmäksi vaatimukseksi, ja siksi päädyimme WordPressiin. Avanto insight oy vastaa sivuston ylläpitämisestä toistaiseksi ja näillä näkymin jatkossakin, mutta sisällöntuotannon aktiivinen vaihe rajoittuu hankkeen ajalle vuoden 2012 loppuun.

Tarjoamme kuitenkin avoimen mahdollisuuden kirjoittamiseen kaikille halukkaille -olitpa sitten yksittäinen aktiivi, viranhaltija, tutkija, toimittaja tai edustat jotakin yritystä. Kirjoitusoikeuksia saa toistaiseksi sähköpostitse vapaaehtoiseksi ilmoittautumalla (raimo piste muurinen ät gmail piste com ).

Tervetuloa mukaan, tehdään tästä kehittyvä sivusto -ja ilmiö!

 

 

Posted in Yleinen
Share this post, let the world know

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *